Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΦωτογραφίΖΩ στην Έδεσσα



Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Έδεσσας Γιαννιτσών διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας με έργα των συμμετεχόντων δημιουργών στο δίμηνο εργαστήριο φωτογραφίας με τίτλο ΦωτογραφίΖΩ, που πραγματοποιήθηκε από το ΚΠΕ στους χώρους του, με εκπαιδευτή τον φωτογράφο κ. Γιώργο Σπυρίδη.


Η Έκθεση Φωτογραφίας λαμβάνει χώρα στο ισόγειο του κτιρίου Χατζηγιάννη (Περιοχή Μικρά Καταρρακτάκια Έδεσσας, πάρκο Στουγιαννάκη).


Η Έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της Ανθοέκθεσης Έδεσσας 2015. Θα διαρκέσει από τις 8 έως και τις 17 Μαΐου 2015, καθημερινά ς 10-12 (πρωινός κύκλος) και 6-8 (απογευματινός κύκλος).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Στα φωτογραφικά έργα αποτυπώνεται τόσο η φαντασία και η δημιουργικότητα των ταλαντούχων ερασιτεχνών φωτογράφων, όσο και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος.



Η έκθεση προηγουμένως ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης (Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης). Στο συγκεκριμένο Μαθητικό Φεστιβάλ το ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών συμμετείχε με την ιδιότητα του συνεργαζόμενου φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: