Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Η «Αντίθεσις» συμμετέχει στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών δημοτικού του Δήμου Βέροιας



Η Φωτογραφική Ομάδα Βέροιας «Αντίθεσις» συμμετέχει με εθελοντές της στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών δημοτικού του Δήμου Βέροιας.


Μία συναρπαστική εμπειρία ξεκινά…
Πολλές οικογένειες, λόγω κρίσης, δεν έχουν τη δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους σε κατασκήνωση. Έτσι σκεφτήκαμε, και το υλοποιούμε φέτος πιλοτικά στις εγκαταστάσεις του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά του Δήμου Βέροιας, ηλικίας 7-12 ετών.
Για 7 ώρες κάθε μέρα (8:00 π.μ. – 2.30 μ.μ.) και για δύο βδομάδες (2 – 13 Ιουλίου) πάνω από 60 εθελοντές θα υποδεχθούν τα παιδιά για να περάσουν μαζί τους με δράσεις αθλητικές – κοινωνικές – εκπαιδευτικές που έχουν σχεδιαστεί για τις ηλικιακές απαιτήσεις αλλά και ικανότητες κάθε παιδιού. 


Όλα αυτά θα γίνουν σ’ ένα ευχάριστο, δημιουργικό και ασφαλές περιβάλλον.
Το όλο πρόγραμμα θα λειτουργήσει με την ευθύνη του Δήμου Βέροιας και βασίζεται στην εθελοντική εργασία πάνω από 60 συμπολιτών μας.
Η διαχείριση του προγράμματος γίνεται από τριμελή επιτροπή: Τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σοφιανίδη Γιώργο, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης κ. Κουλουριώτη Διονύση και τη Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου κα. Κουκουρίκου Αρίστη. 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 23310 25788 e-mail: arkoukou@gmail.com

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : Δευ-Παρ 8:00-14:30
http://www.summerinmycity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: