Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η Νομαδική Βιβλιοθήκη του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας Medphoto Festival θα παραμείνει στην ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ εώς 20 Νοεμβρίου 2018

 


Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ φιλοξενεί τη Νομαδική Βιβλιοθήκη του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας Medphoto Festival, η οποία θα παραμείνει στην βιβλιοθήκη εώς 20 Νοεμβρίου 2018.

Το Μεσογειακό Φεστιβάλ Φωτογραφίας (MedPhoto Festival) είναι μια δυναμική πρωτοβουλία για τη φωτογραφία και τις οπτικές τέχνες. Με έδρα το Ρέθυμνο και απήχηση σε όλον τον κόσμο, το Φεστιβάλ συνεχίζει από το 2016 να διοργανώνει εκθέσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες που αφορούν το ελληνικό και το διεθνές κοινό της φωτογραφίας, αλλά και της τέχνης και του πολιτισμού γενικότερα.
 

Βασικός στόχος του MedPhoto Festival είναι η ανάδειξη του φωτογραφικού βιβλίου ως αυτόνομου έργου και η σύνδεση της φωτογραφίας με αυτό ως πλαίσιο παρατήρησής της. Για το λόγο αυτό, το MedPhoto έχει συγκροτήσει συλλογή/βιβλιοθήκη με φωτογραφικά βιβλία από όλον τον κόσμο.
Πρόκειται για μία συλλογή 100 εξαιρετικών βιβλίων φωτογραφίας με κλασικά έργα που έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της φωτογραφίας.

https://www.libver.gr

https://antithesisphoto.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: