Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

H Φωτογραφική Λέσχη «Όψεις»



H Φωτογραφική Λέσχη «Όψεις», επιχειρώντας να προωθήσει την τέχνη της φωτογραφία στο ευρύ κοινό, διοργανώνει δύο νέα σεμινάρια εισαγωγής στη φωτογραφία. Το «Βασικό εισαγωγικό σεμινάριο στη φωτογραφία» επικεντρώνεται στις τεχνικές λήψης, την ηλεκτρονική επεξεργασία εικόνας, τις σύγχρονες μεθόδους για εκτύπωση και παρουσίαση των φωτογραφιών και στην ιστορία της φωτογραφίας, με παράλληλα ειδικά σεμινάρια αφιερωμένα στις συμβατικές τεχνικές εμφάνισης και εκτύπωσης α/μ φωτογραφικών φιλμ και στη φωτογράφηση με τεχνητό φωτισμό σε εσωτερικό χώρο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα και χειροκίνητων ρυθμίσεων. Το συνολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα πενήντα ευρώ. 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα Δεκεμβρίου – Απριλίου, με την πρώτη συνάντηση να έχει προγραμματιστεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Υπό τον τίτλο «Μαθαίνω τα βασικά για τη λήψη φωτογραφιών και την διαχείρισή τους», οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα ασχοληθούν με τη χρήση smartphone και απλών φωτογραφικών μηχανών, εστιάζοντας στη λήψη, την επεξεργασία, την αποθήκευση, την κοινοποίηση και την εκτύπωση των φωτογραφιών. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, σε δύο τρίωρες συναντήσεις, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Όσοι θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα και να την υποβάλλουν στη συνέχεια ταχυδρομικά, μέσω fax ή με e-mail.

Φόρμα συμμετοχής:
Υποβολή φόρμας: Δήμος Παύλου Μελά, Τμήμα Αθλητισμού Πολιτισμού, Λαγκαδά 221, Γραφείο Πολιτισμού, 2ος όροφος, ΤΚ 56430, Θεσσαλονίκη | Fax 2313302837 | grpol@pavlosmelas.gr, photoclub.opseis@gmail.com
 
Πληροφορίες για εγγραφές: Μαρία Παναγιωτίδου, Τηλ. 2313302938

Δεν υπάρχουν σχόλια: