Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Νέος κύκλος σεμιναρίων στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο στη Θεσσαλονίκη



Ένας νέος κύκλος σεμιναρίων με εισηγητή το φωτογράφο Τάσο Σχίζα ξεκινά τον Φεβρουάριο στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο στη Θεσσαλονίκη. 
Τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε τρία ανεξάρτητα σεμινάρια (Τεχνική της φωτογραφίας, Ψηφιακή επεξεργασία, Καλλιτεχνική φωτογραφία), τα οποία πραγματοποιούνται σε δύο κύκλους. Το βασικό τεχνικό σεμινάριο “Φωτογραφία Ι” αφορά την τεχνική λήψης για αναλογική και ψηφιακή φωτογραφία. Απευθύνεται σε όσους ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με την φωτογραφία, προσφέροντας τους τις απαραίτητες γνώσεις. 
Υπό τον τίτλο “Φωτογραφία ΙΙ” το δεύτερο μέρος του τεχνικού σεμιναρίου ολοκληρώνει τον κύκλο των τεχνικών μαθημάτων λήψης. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια “Ψηφιακή Επεξεργασία (Photoshop) II” και “Καλλιτεχνική Φωτογραφία ΙΙ”. Το τελευταίο περιλαμβάνει θεματικές αφιερωμένες σε διαφορετικά φωτογραφικά είδη και ρεύματα της τέχνης, με παρουσίαση αντιπροσωπευτικών φωτογράφων, ανάλυση του έργου τους και των τεχνικών λήψης και επεξεργασίας. 
Εγγραφή στα σεμινάρια μπορεί να γίνει είτε στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο είτε μέσω αποστολής της σχετικής φόρμας με e-mail.

Έναρξη: Φεβρουάριος 2019
Διεύθυνση: Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο, Κομνηνών 24, Λουλουδάδικα, Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο, Τηλ. 2310271003, photoseminaria@gmail.com, http://www.photoeidolo.gr/seminaria/seminaria6b.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: