Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Έκθεση Φωτογραφίας της Μένης Σεϊρίδου στη “Ζώγια” της Θεσσαλονίκης!



Έκθεση Φωτογραφίας της Μένης Σεϊρίδου στη “Ζώγια” της Θεσσαλονίκης!

Το Φωτογραφικό Κέντρο Θεσσαλονίκης σάς προσκαλεί στο χώρο της Ζώγιας για μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας!

Η Μένη Σεϊρίδου γεννήθηκε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται. Ασχολείται με τη φωτογραφία και τη συγγραφή. Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης από το 2015 και έργα της έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα έντυπα και ιστοσελίδες όπως Fractal, Thessaloniki arts and cultures, iFocus και Photologio, Ηχώ των δημοπρασιών, intellectum κ.ά. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, σε Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2018 συμμετείχε, ως συγγραφέας και ως φωτογράφος, στη συλλογή διηγημάτων «Γυμνά καλώδια» από τις εκδόσεις Ρώμη, σε επιμέλεια της Πηνελόπης Χριστοπούλου.

Παράλληλα με την έκθεση κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθωνος Art Space και το ομότιτλο πρώτο της λεύκωμα, μαζί με ποίηση του Σωτήρη Γάκου, που κυκλοφορεί Το λεύκωμα περιέχει 19 ποιήματα και 19 φωτογραφίες που το καθένα συμπληρώνει το άλλο και εμπνέεται από αυτό!



Η επιμέλεια του βιβλίου αλλά και της έκθεσης έχει γίνει από το Βασίλη Καρκατσέλη. Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του χώρου «Άθωνος aRT sPACE».
Χώρος: Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54, Θεσσαλονίκη – τηλ.: 2310 243 459
Διάρκεια: 19/01/2020 – 16/02/2020



https://www.nexusmedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: