Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας του 5ου Συστήματος Προσκόπων Βεροίας με θέμα «Χιονισμένη Βέροια»

 


Ο Διαγωνισμός Φωτογραφίας που διοργάνωσε το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας με θέμα «Χιονισμένη Βέροια» ολοκληρώθηκε. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, αφού οι φωτογραφίες που διαγωνίστηκαν ξεπέρασαν τις 80!!!

Η δράση έγινε με ασφάλεια και με υπευθυνότητα και οι φωτογραφίες απεικονίζουν στιγμές από τη γειτονιά, τις κοντινές βόλτες, την καθημερινότητα μας μέσα στο χιονισμένο τοπίο και τέλος να προβληθεί και να αναδεχθεί η γοητεία της χιονισμένης Βέροιας.Στο μέτρο του εφικτού καταφέρανε οι διαγωνιζόμενοι να προβάλλουνε πολλές και ποικίλες ομορφιές του τόπου μας.

Όλες οι συμμετοχές ήταν πολύ ιδιαίτερες και αυτό γιατί πάνω από όλα τραβήχτηκαν από τους συμμετέχοντες με αγάπη και θαυμασμό για την πόλη μας. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι υπήρξαν αρκετές εντυπωσιακές φωτογραφίες, που δεν κατάφεραν να προκριθούν. Κάποιες από αυτές ξεχώριζαν, είτε για την αισθητική τους, είτε γιατί πρόβαλαν κρυμμένους θησαυρούς της Βέροιας ,όπως τα ξεχωριστά παραδοσιακά αρχοντικά της, είτε σημεία της καθημερινής ζωής. Η κριτική επιτροπή, που αποτελούνταν από 2 βαθμοφόρους κάθε τμήματος και ένα εξειδικευμένο άτομο στο χώρο της φωτογραφίας, επέλεξαν ανάμεσα σε αυτές που προκρίθηκαν.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: