Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Έκθεση Φωτογραφίας ΟΨΕΙΣ, από τη Φωτογραφική Ομάδα Καλλιτεχνών «Απελλής»

 


Η Ομάδα Φωτογραφίας του Συλλόγου Καλλιτεχνών «Απελλής» παρουσιάζει μια ξεχωριστή έκθεση με ξεναγό το φως.
 
Ακροβατώντας ανάμεσα στο οικείο και το ανοίκειο, το προσωπικό και το συλλογικό, το συνειδητό και το ασυνείδητο, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν εικόνες που λειτουργούν διττά: αφενός μεμονωμένα, ως μια ολοκληρωμένη περιεκτική αφήγηση, αφετέρου ως αφηγηματική ψηφίδα σε ένα πλαίσιο ευρύτερων ατομικών εξιστορήσεων. 
 
Με την παρούσα έκθεση, ο θεατής-επισκέπτης καλείται να γίνει κοινωνός των όψεων του κόσμου του δημιουργού και εν τέλει να αλληλεπιδράσει με αυτόν, δημιουργώντας ο ίδιος αυτή τη φορά εκ νέου τη δική του υποκειμενική όψη.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 20:00 στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο (Πλατεία Στουγιαννάκη, Έδεσσα).
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.
Ώρες λειτουργίας:
- Καθημερινά 18:00 - 21:00
- Σαββατοκύριακα: 11:00-14:00 & 18:00-21:00
Συμμετέχουν: Βασιλίνα Βάσσου, Χρήστος Βαταντζής, Φανή Βόικου, Ηλίας Κεσίσογλου, Δημήτρης Λιόφης, Γιούλη Μηλιάδου, Νίκος Μητρίας, Κατερίνα Μοριχοβίτου, Κατερίνα Μπόνου, Έφη Παπαργυρίου, Ορέστης Σαρηγκιόλης, Παναγιώτης Σάρμας, Φανή Ταρασίδου, Τάσος Τζιώγας, Νατάσα Τοπαλίδου - Λασκαρίδου, Δήμητρα Τσομλεκτσόγλου, Αλεξία Τυριακίδου, Σταυρούλα Φράγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: