Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Φωτογραφικό Εργαστήριο Φωτοδίοδος

Σεμινάριο Φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλλη


Δήμος Κοζάνης
Φωτογραφικό Εργαστήριο Φωτοδίοδος

Δελτίο Τύπου

Έκθεση φωτογραφίας
Πλάτωνα Ριβέλλη και Αλέξανδρου Βρεττάκου
και
Σεμινάριο Φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλλη

Με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων λειτουργίας τού "Φωτογραφικού Εργαστηρίου τού Δήμου Κοζάνης ΦΩΤΟΔΙΟΔΟΣ" διοργανώνεται στην Κοζάνη τον Μάρτιο τού 2014 έκθεση και σεμινάριο φωτογραφίας.
Η έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κοζάνης (απέναντι από τη Μητρόπολη), θα περιλαμβάνει φωτογραφίες
τού Πλάτωνα Ριβέλλη από την Αθήνα και τού Αλέξανδρου Βρεττάκου από την Κοζάνη, γνωστών φωτογράφων και δασκάλων φωτογραφίας.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 στις 19.30 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014.

Το σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου ο Πλάτων Ριβέλλης θα παραδώσει ένα δωδεκάωρο σεμινάριο για τη φωτογραφία με τον τίτλο: «Γιατί φωτογραφίζουμε;» και με περιεχόμενο την ανάλυση τού φωτογραφικού γεγονότος στην εποχή μας και τη σύνδεσή του με το ευρύτερο καλλιτεχνικό γεγονός.


Το ωράριο τού σεμιναρίου θα είναι το Σάββατο 14.00 έως 20.00 και την Κυριακή 10.00 έως 16.00.Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην συνεδριακή αίθουσα του Τεχνικού Επιμελελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας που βρίσκεται στην οδό Μπουσίου & Εστίας 3, Τηλέφωνα: (24610) 30103, 28030.


Το κόστος τού σεμιναρίου ανά άτομο θα είναι 120 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Οι δηλώσεις συμμετοχής (με ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail) θα απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση rivellis@otenet.gr. Δεν απαιτείται καταβολή οποιουδήποτε ποσού μέχρι την έναρξη τού σεμιναρίου. Παρακαλούνται όμως όσοι δηλώσουν να ενημερώσουν εγκαίρως για ενδεχόμενη ακύρωση τής συμμετοχής τους.

για περισσότερα πατήστε :
εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: