Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Καβάλα : Μαθήματα για μαθητές


Το Δ.Σ. του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας διοργανώνει σεμινάριο φωτογραφίας για μαθητές Β' και Γ' Γυμνασίου, καθώς και Α' και Β' Λυκείου στην πόλη της Καβάλας, επιπέδου αρχαρίων και διάρκειας έξι εβδομάδων. 

Στις προθέσεις του Φωτογραφικού Ομίλου είναι να μάθουν τα παιδιά τις βασικές αρχές της τέχνης της φωτογραφίας, εμπλουτίζοντας μ' αυτό τον τρόπο τόσο το γνωστικό 
όσο και το καλλιτεχνικό τους πεδίο. 

Η χρονική περίοδος διεξαγωγής των σεμιναρίων θα είναι από τις 22 Φεβρουαρίου έως τις 29 Μαρτίου. Την εισήγηση των μαθημάτων επιμελούνται μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου οι οποίοι διαθέτουν επαρκή διδακτική εμπειρία στον ευρύτερο χώρο της Εκπαίδευσης.

Ο τόπος διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι το πολιτιστικό κέντρο «Πυθαγόρας» επί της 7ης Μεραρχίας. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 15 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα, στο οποίο περιλαμβάνονται τα έξοδα εκτύπωσης φωτογραφιών, οι οποίες θα εκτεθούν σε εκδήλωση-έκθεση μετά το τέλος των μαθημάτων, καθώς και η απόκτηση του επετειακού φωτογραφικού λευκώματος που εξέδωσε ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας με αφορμή την συμπλήρωση των 30 χρόνων λειτουργίας του, για κάθε συμμετέχοντα.

Τηλ. Επικοινωνίας-Πληροφορίες: 6948073935
Εγγραφές: 10- 19 Φεβρουαρίου, καθημερινά 19:00- 21:00, στο γραφείο του Ομίλου-αίθουσα Α3, στο πολιτιστικό κέντρο «Πυθαγόρας».

Έναρξη μαθημάτων Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: