Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο Photoshop


Η Lightcraft workshops διοργανώνει ένα ιδιαίτερα κλειστό σεμινάριο Photoshop για αρχάριους και ερασιτέχνες φωτογράφους, γεμάτο με πρακτικές τεχνικές, σε απλή και κατανοητή γλώσσα.


Σας δείχνουμε πώς να ξεκλειδώσετε την δύναμή των αρχείων raw, πώς να επεξεργάζεστε απλά jpeg, και πώς να επεξεργάζεστε / μεταμορφώνετε τις φωτογραφίες σας με την βοήθεια του Photoshop.

Layers, μάσκες, local adjustmets, Camera Raw είναι όλα εδώ και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις, μέσα από τον μοναδικό τρόπο διδασκαλίας του βραβευμένου σε Ελλάδα και εξωτερικό Αγιάνογλου Ευστράτιο.

Τέλος σας στηρίζουμε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ με συμβουλές, tutorial αλλά και επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό για να συνεχίζεις να αναπτύσσεις τις ικανότητες σου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν, οι θέσεις είναι λίγες και ο χρόνος τρέχει! Εξασφάλισε την θέση σου για την Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 16 Μαρτιόυ, πρίν γίνουν όλες sold out κάνοντας κλικ εδώ.

( Ειδικές τιμές για φοιτητές και συμμετοχές 2 ατόμων και άνω. Κατάλληλο και για άτομα που παρακολουθούν ήδη σεμινάρια μεγαλύτερης διάρκειας. ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: