Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ με τίτλο «Είσαι μέσα;»



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
« Είσαι Μέσα; »

Ο Διαγωνισμός
Η εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ΑΕ» με τον διακριτικό τίτλο «ΟΑΣΑ ΑΕ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδό Μετσόβου, αριθμός 15, εφεξής αποκαλούμενη η «Εταιρεία», ανέθεσε στην εταιρία

SOCIALDOO CRS POLICY & COMMUNICATION, εφεξής αποκαλούμενη «Διαχειριστής»

τη διοργάνωση Διαγωνισμού Φωτογραφίας με τίτλο «Είσαι Μέσα;» 

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους του παρόντος, οι οποίοι δημοσιεύονται επίσης και στην σελίδα www.facebook.com/eisaimesa.oasa.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να παρακινηθούν οι πολίτες να κινηθούν μέσα στην πόλη και να δουν τα Δημόσια Μέσα Μετακίνησης της Αθήνας (λεωφορεία, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός, τρόλεϊ) με διαφορετική ματιά και διάθεση, να εμπνευσθούν, να τα φωτογραφίσουν και να συμμετάσχουν στην πρώτη κινούμενη έκθεση φωτογραφίας στην πόλη.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες της σελίδας του Διαγωνισμού στο Facebook προσκαλούνται να δηλώσουν ότι τους αρέσει η σελίδα και να κάνουν like στις φωτογραφίες που επιθυμούν, παίρνοντας αυτόματα με τον τρόπο αυτό το δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Στον Διαγωνισμό και στην Κλήρωση που θα ακολουθήσει μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους. Οι συμμετέχοντες ηλικίας 14-18 ετών θα πρέπει να έχουν γονική συναίνεση.

Εξαιρούνται του δικαιώματος συμμετοχής οι εργαζόμενοι στον «Διαχειριστή» και στις θυγατρικές ή/και συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα στην διαχείριση της εν λόγω προωθητικής ενέργειας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς όλων των παραπάνω έως β' βαθμού.
Είναι δυνατή η συμμετοχή στον διαγωνισμό με περισσότερες της μιας φωτογραφίες αλλά όχι περισσότερων των τεσσάρων (4). Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να υποβάλλεται ξεχωριστά οπότε και αποστέλλεται στον συμμετέχοντα ξεχωριστή επιβεβαίωση παραλαβής


Οι επισκέπτες της σελίδας του Διαγωνισμού στο Facebook μπορούν να δηλώσουν την προτίμησή τους σε φωτογραφίες που τους αρέσουν (likes). Η υποβολή ενός τουλάχιστον like σε φωτογραφία δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να συμμετέχει σε κλήρωση.
Τα προσωπικά στοιχεία που θα δηλώνονται στα οικεία πεδία της φόρμας συμμετοχής θα πρέπει να ανταποκρίνονται στον δικαιούχο-δημιουργό της φωτογραφίας.


Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό ή/ και στην κλήρωση, εφόσον βραβευτούν, θα πρέπει να παρουσιάσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που να πιστοποιούν τα στοιχεία της ταυτότητάς τους με την οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό ή στην κλήρωση.



Υποβολή Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό αναρτώντας την φωτογραφία τους μέσω της ειδικής διαδικτυακής εφαρμογής στο Facebook και συγκεκριμένα στη σελίδα www.facebook.com/eisaimesa.oasa κατά την διάρκεια του χρονικού διαστήματος από 30 Μαΐου 2014 και ώρα 00.00 έως και 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 23.59 ώρα Ελλάδας.

πηγή :  http://www.oasa.gr/content.php?id=eisaimesaoroi

Δεν υπάρχουν σχόλια: