Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Φωτογραφίστε το ωραιότερο σημείο της πόλης και κερδίστε



Η Parallaxi σας καλεί να φωτογραφίσετε το ωραιότερο για σας σημείο της Θεσσαλονίκης. 
Εντοπίστε το σημείο της πόλης που σας εντυπωσιάζει περισσότερο, φωτογραφίστε το και λάβετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας για να γίνετε ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν 2 Tablet MLS, ευγενική χορηγία της εταιρείας.

Οι φωτογραφίες οφείλουν να είναι καλής ανάλυσης, με κατώτατο όριο τα 1000 pixels, και θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση klikstinpoli@gmail.com. Ο κάθε συμμετέχων έχει διακίωμα να υποβάλλει τρεις φωτογραφίες συνολικά. Οι συμμετοχές πρέπει να συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, καθώς και ένα μικρό κείμενο για το σημείο που επέλεξε να φωτογραφίσει σαν το ωραιότερο σημείο της πόλης, όπου θα δίνεται περιγραφή του και θα εξηγείται η επιλογή του. Η φωτογραφία και το κείμενο του κάθε συμμετέχοντα θα δημοσιευτούν στην συνέχεια στην ηλεκτρονική σελίδα της Parallaxi, μέχρι το τέλος του διαγωνισμού.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τέλη Ιουλίου, όποτε και μία κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους φωτογράφους του περιοδικού μας θα επιλέξει τις δύο καλύτερες συμμετοχές και οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα μας.

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το φωτογραφικό λεύκωμα της πόλης!

πηγή http://parallaximag.gr/competitions/fotografiste-oraiotero-simeio-tis-polis-kai-kerdiste

Δεν υπάρχουν σχόλια: