Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

fotodiodos


Οι απόφοιτοι του Τμήματος φωτογραφίας έχουν δημιουργήσει ένα ζωντανό κύτταρο, 

μια Λέσχη φωτογραφίας τη “Φωτοδίοδο”.

Στη Λέσχη μπορούν να συμμετέχουν και όσοι εκπαιδευόμενοι από το Τμήμα Φωτογραφίας ενδιαφέρονται.

Η Λέσχη πραγματοποιεί, στον θαυμάσιο χώρο του Φωτογραφικού Εργαστηρίου κάθε Τρίτη και Παρασκευή, συναντήσεις, όπου μέσα από αυτές τα μέλη της ξεδιαλύνουν τυχόν απορίες, ενημερώνονται για ό,τι νεότερο προκύπτει σχετικά με τη Φωτογραφία και σχεδιάζουν τις δράσεις τους.

Έχουν δημιουργήσει φωτογραφική βιβλιοθήκη και παράλληλα φροντίζουν στο να παρουσιάζεται σε τακτά διαστήματα mini – έκθεση έργων τους στο χώρο του Εργαστηρίου δημιουργώντας έτσι ένα σημείο αναφοράς και επισκεψιμότητας του Εργαστηρίου.

Παράλληλα διοργανώνει : προβολές – παρουσιάσεις μεγάλων φωτογράφων και των έργων τους, εξορμήσεις, εκδρομές, συζητήσεις σχετικές με τη φωτογραφία και ημερίδες – σεμινάρια από αναγνωρισμένους επαγγελματίες της φωτογραφικής τέχνης, όπως επιμελητές, φωτογράφους αλλά και καλλιτέχνες που “φλερτάρουν” με την τέχνη και την φωτογραφία ειδικότερα.

Τα μέλη της Λέσχης συνεργάζονται και με άλλους φορείς πραγματοποιώντας εκθέσεις Φωτογραφίας εντός και εκτός του Νομού μετά από σχετική συνεννόηση.

www.photodiodos.gr

Το Φωτογραφικό εργαστήρι έχει το δικό του διαδικτυακό τόπο, όπου μπορεί κανείς ελεύθερα να γίνει μέλος του με μια απλή εγγραφή και να αποκτήσει δωρεάν χώρο για μια προσωπική γκαλερί φωτογραφιών, μαζί με τους φωτογράφους του εργαστηρίου.

Μπορεί επίσης να προβάλλει τη δουλειά του, να ενημερωθεί για τις τρέχουσες φωτογραφικές δραστηριότητες, για τεχνικά και καλλιτεχνικά θέματα, να ανταλλάξει απόψεις στο Forum και να έρθει σε επαφή με άλλους φωτογράφους που ζουν και φωτογραφίζουν σε άλλα μέρη της γης.


Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν τους μυστικούς κώδικες της φωτογραφίας, να γνωρίσουν και να δημιουργήσουν στην εποχή των εικόνων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή 
από τις 15 Σεπτεμβρίου, Σμύρνης και Κωνσταντινουπόλεως καθημερινά 11 π.μ.- 1 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2461024467.
Τα μαθήματα αρχίζουν 1 Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: